Page
Menu
News

Information & Regler

Forumet behöver fler moderatorer.
Vad gör en moderator?

  • Tillgång till internet och möjlighet att hålla koll här i forumet ett par kvällar i veckan.
  • Du bör ha ett stort intresse för Husqvarna. Kunskap är ett plus men inte jätte nödvändigt. Ideer och stort intresse kommer du väldigt långt med.
  • Du ska så mycket som möjlig hjälpa till med att hitta svar till frågor i forumet. Är vi fler moderatorer behöver vi inte jobba så mycket.
  • Du behöver inte alltid komma med dom bästa tipsen, ju mer som skrivs desto fler blir tipsen, du sporrar då andra att skriva och har som moderator hjälpt till med att hålla forumet levande.
  • Om spam eller andra oönskade inlägg kommer in ska du ta bort dessa så fort som möjligt och då ev. banna användare som förstör.

Är du intresserad av att bli en moderator kan du skicka mig ett PM via forumet, du hittar mig i medlemslistan på forumet med namnet preppen eller från mailformuläret här.

 

Forum Regler

Vi försöker att hålla regelverket till ett minimum och hoppas på användarnas sunda förnuft. Tänk på att:

1. Respektera upphovsrätten till texter, dvs kopiera inte andras material. Det går dock bra att citera andras texter, men var noga med källhänvisning.

2. Vara försiktig med personangrepp! Var saklig och med väl underbygda argument. Personangrepp tillåts endast på personer som kan betraktas som "offentlig person". Dessa inlägg skall alltid undertecknas med ditt riktiga namn samt telefonnummer.

3. Ingen kommersiell marknadsföring eller uppmaning till insamlingar tillåts på Husqvarna.infosajt.se Forum. Tag kontakt med Administratören, så kanske vi kan hitta en annan lösning.

4. Under inga omständigheter tillåts rasistiska budskap, sexuellt anspelande material eller annan kriminell aktivitet.

5. Administratörernas ord är forumets lag.

TOPP
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Hemside Admin